TEAMET VÅRT

FEARLESS MIND

FULLFØR DRØMMEN. 

Hva får mennesker til å prestere på sitt beste? Hva er det som gjør at du noen ganger tar utfordringen du står overfor, og andre ganger rømmer fra den? Hvordan ville livet sett ut om DU var fryktløs? Fearless handler om å bruke hodet til å klare alt du vil. Si farvel til alle begrensninger og utfordre deg selv til å bli modig.

Kanskje du har opplevd å være redd for å ikke være bra nok på jobben, ikke være god nok som forelder, partner, søsken eller venn. Noen er redde for autoriteter, andre for endringer i hverdagen. Redselen sitter i hodet og det gjør også muligheten til å bli mindre redd.

Vi kan vinne over den indre kritikeren og tørre det vi tidligere fryktet. Vi hjelper deg å bli mer fryktløs. Gjennom erfaringer fra idretten og fra ulike situasjoner i livet, kan du trene mindsettet til å se nye muligheter, og nå lenger enn du trodde var mulig.

Derfor startet vi Fearless Mind. Fordi vi ønsker å skape en verden der flere mennesker våger å leve i tro mot sin passion. Mot sine drømmer. 

Erfaringen er at mindset trening er så direkte overførbart fra idrettsbanen til livet generelt. På samme måte du oppnår et stort mål på idrettsbanen, kan du bruke samme metodikk for å oppnå store mål utenfor banen. En ting er å jakte de store resultatene. En hel annen ting er er å bygge mennesker som er hel v og med indre ro uavhengig av prestasjonene.

Vår drøm er å bygge mennesker og fellesskap som tar verden et steg videre. 

"For meg er idretten en metafor på selve livet. Vi skal håndtere store opp og nedturer, samarbeid med mennesker ulike oss selv. Se oss selv mestre og feile. Bli avvist og hyllet. Sammen med teamet i Fearless Mind er motivasjonen ringvirkningene denne treningen har til livet generelt."

Anja Hammerseng-Edin
Daglig Leder

TEAMET VÅRT

Vårt team består av mennesker med passion for det de gjør, og som er dedikerte til å gjøre verden bedre.

Anja Hammerseng-Edin

Mindset trener

Daglig leder og gründer av Fearless Mind. 

Marius Sørlie

Mindset trener

Engasjert formidler av mindset 

Ivar Haugstad

Kulturtrener

Sosialantropolog med ekspertise på kulturbygging og fellesskap. 

STOLTE SAMARBEIDSPARTNERE:

Lære deg hvordan du kan ta ut ditt potensial på håndballbanen

Meld deg på, og lær deg hvordan du kan deale med mennesker som ikke tror på deg, slik at du kan bli den beste spilleren du kan bli. 

Når du skriver inn navn og e-post, godkjenner du at vi kan sende deg flere tips for å bli fryktløs på banen. Du kan når som helst melde deg av. 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.